Een mijlpaal: Fedelta bestaat 5 jaar!

Fedelta Media 5 jaar

Een mijlpaal: Fedelta bestaat 5 jaar!

Op 1 mei 2012 heb ik Fedelta opgericht. Met een persoonlijke aanpak en een duidelijk service niveau heb ik veel van jullie welkom mogen heten in de beginjaren van Fedelta.

Ongeveer 3 jaar na oprichting kwam daar Fedelta Media bij. Een Full-service internetbureau dat door middel van partnering met diverse bedrijven is opgericht. Het doel hiervan is om op hetzelfde service niveau en dezelfde bekende persoonlijke aanpak, zoveel mogelijk diensten aan te kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs. Je kent Fedelta mogelijk van 1 of enkele diensten, maar wist je dat wij ook de volgende diensten aanbieden:

Magento
WordPress
Maatwerk PHP/jQuery scripting
Performance hosting (een hosting pakket gericht op hoge laadsnelheid websites)
SSL certificaten
Laadtijd optimalisatie (laadsnelheid website verhogen)
SEO
Apps
en zelfs Drukwerk

Hoe dan ook, jij hebt Fedelta tot een succes gemaakt. En daarvoor wil ik mijn dank betuigen:

bedankt voor alle jaren vertrouwen in mij en mijn bedrijf!

Deel dit artikel

Mail Whatsapp
Of
zelf delen: